ECHO

SEO IN EIGEN PRAKTIJK

Structureel Echo Onderzoek (SEO)

Als enige prakijk in de hele regio bieden we het SEO aan in eigen praktijk. We verwijzen je dan naar de echoscopiste Hilde Beckers.

Bij het SEO (tussen 18-22 weken) wordt er uitgebreid gescreend op foetale afwijkingen. Niet alle afwijkingen kunnen op een echo gezien worden. Het geeft geen garantie op een gezond kind. Organen en structuren worden uitgebreid bekeken, foetale bewegingen en de groei van het kind wordt beoordeeld alsook de placenta en de hoeveelheid vruchtwater.

Tijdens het onderzoek is men afhankelijk van de ligging van de baby, het kan zo zijn dat dit het onderzoek bemoeilijkt waardoor het op een ander moment herhaald moet worden.

Tijdens de eerste afspraak bespreken we deze echo en verwijzen we je ook naar de folder ‘structureel echoscopisch onderzoek

LAATSTE NIEUWTJES

Kinkhoestvaccinatie

februari 28th, 2018|0 Comments

Het RIVM informeert zwangeren over de mogelijkheid een kinkhoestvaccinatie te nemen in het laatste trimester. Voor meer informatie: RIVM kinkhoestvaccinatie voor zwangeren  

Mooie momenten zijn om vast te leggen

juli 7th, 2016|0 Comments

We hebben nieuwe kraambed cadeautjes voor onze lieve cliënten. Moment kaartjes om een foto te maken met je kleine wondertje! 🙂 Leuk om te delen!

Nieuwe website

juli 7th, 2016|0 Comments

Ontzettend blij en trots zijn we met de vernieuwde website! Neem gerust een kijkje 🙂