aanmelden zwangerschap
e-consult

CONTACT

CONTACTGEGEVENS

Neem voor vragen en/of opmerkingen contact met ons op

Prins Hendriklaan 376 B004
6443 AE Brunssum

Praktijklijn 045-5251291
Dienstlijn 06-51237254

info@verloskundigenpraktijkparkstad.nl

BRUNSSUM

MIJN centrum voor medische zorg
Prins hendriklaan 376 B004
6443 AE Brunssum

Onze hoofdlocatie en postadres van de praktijk is gevestigd in MIJN centrum voor medische zorg. We houden op deze locatie verloskundige spreekuren en echo spreekuren. Onze praktijk bevindt zich op de eerste etage en is toegankelijk via de parkeergarage en hoofdingang van het gebouw. Parkeren is mogelijk in de parkeergarage, neem hiervoor de afslag op de rotonde. In het gebouw is middels bewegwijzering aangegeven waar onze praktijk zich bevindt. Er is een lift aanwezig in het gebouw.

Het gemak van deze locatie is “alles onder één dak”. In dit centrum bevinden zich tevens de poliklinieken van het Zuyderland ziekenhuis (met o.a. gynaecologie en bloedafname), huisartsen, apotheek, fysiotherapie,  jeuggezondheidszorg (consultatiebureau), thuiszorg en verschillende andere zorg disciplines. Dit zorgt voor een optimale samenwerking. Daarnaast is er horeca aanwezig om een drankje/hapje te nuttigen.

LANDGRAAF

Medisch centrum Nieuwenhagen
Beuteweg 14
6373 LL Landgraaf

Onze spreekuurlocatie in nieuwenhagen bevindt zich in medisch centrum nieuwenhagen (gelegen aan het sunplein). In dit centrum bevinden zich naast onze verloskundigen praktijk ook huisartsen, apotheek, fysiotherapie, logopedie, bloedafname en verschillende andere disciplines. Het centrum is makkelijk te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid. We hebben iedere dinsdag ochtend spreekuur in de “universele ruimte” op de begane grond.  Neem plaats op 1 van de stoelen, het is niet nodig je te melden. We vragen je zelf binnen rond het afgesproken tijdstip.

SCHAESBERG

Medisch centrum Putstraat
Beneluxstraat 13
6372 AW Landraaf

Onze spreekuurlocatie in Schaesberg bevindt zich in medisch centrum Putstraat. Neem de ingang aan de zijkant van het gebouw bij de fysiotherapie.  We hebben iedere woensdag ochtend spreekuur op de 1e verdieping. Neem op de 1e verdieping plaats in de wachtruimte. Het centrum is makkelijk te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid. Er is geen lift aanwezig in het gebouw.

In dit centrum bevinden zich naast onze verloskundigen praktijk ook huisartsen, apotheek, fysiotherapie, psychologie, logopedie en verschillende andere disciplines.

AANMELDEN

E-CONSULT