aanmelden zwangerschap
e-consult

ZWANGERSCHAP

INTAKE

Een positieve zwangerschapstest… en dan?

Je kunt zodra je weet dat je zwanger bent contact met ons opnemen voor het maken van een eerste afspraak en echo.  Aanmelden kan via het aanmeldformulier op onze website of telefonisch. De eerste afspraken zullen plaatsvinden rond 7-8 weken zwangerschap. We plannen voor de intake ruim de tijd, ongeveer een uur en bespreken je gezondheid, de gezondheid van je partner en naaste familieleden. We kijken terug op eventuele eerdere zwangerschappen en bevallingen.

We zouden je willen vragen ter voorbereiding op deze eerste afspraak een vragenlijst in te vullen. Deze informatie kan dan alvast verwerkt worden in ons systeem en eventuele bijzonderheden kunnen worden uitgezocht.

Daarnaast geven we informatie over de praktijk, de zwangerschap, onderzoeken zoals prenatale screening en beantwoorden we uiteraard al je vragen. We meten de bloeddruk, het gewicht en geven informatie over het bloedonderzoek in de zwangerschap. Je ontvangt van ons een zwangerschapsmap met daarin informatie, folders, een afspraken kaart en een lijst met alles wat je mag regelen. Deze map mag je bij elke volgende controle meenemen.

GA NAAR HET INTAKEFORMULIER

Heb je een vraag, wil je je zwangerschap aanmelden of heb je interesse in een e-consult?

Neem gerust contact met ons op: 045-5251291
of klik op een button:

AANMELDEN ZWANGERSCHAP
E-CONSULT