ECHO

ECHOCENTRUM IN EIGEN PRAKTIJK

We zijn de enige verloskundigenpraktijk in de regio met ons eigen echocentrum.

Hierdoor hebben we alle echo’s zelf in huis en hoeven we je dus niet te verwijzen naar een ziekenhuis of ander echocentrum. Daarnaast heb je als groot voordeel alle echo’s bij dezelfde echoscopiste. Dit geeft een grote kwaliteitswinst.

We zijn dan ook erg blij dat we als verloskundigen praktijk samen mogen werken met een ervaren echoscopiste die in het bezit is van de juiste papieren, goede apparatuur en korte lijntjes heeft naar de ziekenhuizen. Hiermee bieden we onze zwangeren een mogelijkheid om de zwangerschap optimaal te beleven!

De echoscopiste Hilde Beckers heeft jaren als verloskundige in onze praktijk gewerkt en heeft zich nu volledig gericht op de echoscopie: een zeer rijke aanvulling in onze praktijk. Voor meer informatie neem een kijkje op de website van het echocentrum.

Wij zijn tevens de enige praktijk in heel de regio parkstad waar je terecht kunt voor de 20 weken echo ofwel het Structureel Echoscopisch Onderzoek (SEO). Hilde Beckers is een SEO-gecertificeerde echoscopiste. Dat betekent dat zij de nodige opleidingen heeft voltooid en een kwaliteitsovereenkomst heeft met het Regionaal Centrum voor Prenatale Screening dat gevestigd is in het Academisch Ziekenhuis Maastricht. Dit alles volgens de eisen van het RIVM.

LAATSTE NIEUWTJES

Zwangerschapsverlof

november 14th, 2018|0 Comments

Julie verwacht haar tweede dochter en is met zwangerschapsverlof. Ze wordt vervangen door Mandy en Michele, beiden als waarneemsters bekend in de praktijk. Het team blijft met 4 verloskundigen sterk! In februari 2019 zal Julie [...]

Kinkhoestvaccinatie

februari 28th, 2018|0 Comments

Het RIVM informeert zwangeren over de mogelijkheid een kinkhoestvaccinatie te nemen in het laatste trimester. Voor meer informatie: RIVM kinkhoestvaccinatie voor zwangeren  

Mooie momenten zijn om vast te leggen

juli 7th, 2016|0 Comments

We hebben nieuwe kraambed cadeautjes voor onze lieve cliënten. Moment kaartjes om een foto te maken met je kleine wondertje! 🙂 Leuk om te delen!