aanmelden zwangerschap
e-consult

DE PRAKTIJK

TEAM

VERLOSKUNDIGEN

Karin Hordijk

Ik ben geboren op 28 oktober 1979 en trotse moeder van Bram (2008) en Cas (2010). Hoewel ik geen dialect spreek ben ik een geboren Limburgse! Geboren in de oude vroedvrouwenschool in Heerlen, opgegroeid in het heuvelland en mijn studie aan de vroedvrouwenschool in Kerkrade gevolgd. Na mijn afstuderen in 2002 heb ik eerst in een tweemanspraktijk gewerkt , maar sinds 2004 werk ik met veel plezier als een van de verloskundigen van Verloskundigen Praktijk Parkstad.

“Of het nu op het spreekuur, in je kraamtijd of tijdens jullie bevalling is, ik voel me nog steeds bevoorrecht dat ik onderdeel mag uitmaken van een periode die zo bijzonder is in jullie leven.”

Julie Fincken

Ik ben geboren op 21 september 1989, getrouwd met Luc en samen zijn wij trotse ouders van Nele (2016) en Louve (2018). Het is heel bijzonder om zelf moeder te worden na jaren anderen te begeleiden in deze mooie periode van je leven.

Sinds 2010 ben ik verloskundige en sinds 2011 ook werkzaam in deze praktijk. Daarnaast heb ik de eerste jaren ook in andere verloskundigen praktijken waargenomen. In januari 2013 ben ik toegetreden tot de maatschap, een droom werd werkelijkheid! Naast Hilde Beckers maak ik ook echo’s in de praktijk.

“Met veel plezier en overgave oefen ik het mooiste vak van de wereld uit. Het is steeds opnieuw zo bijzonder dat wij betrokken mogen zijn bij deze intens mooie periode.”

Esther Wullenweber

Ik ben geboren op 9 mei 1984 in Brunssum en opgegroeid in Schinveld. Al jong wist ik wat ik wilde worden: verloskundige!  In 2006 ben ik afgestudeerd aan de Academie Verloskunde Maastricht en meteen als vaste waarneemster in deze praktijk aan het werk gegaan. In januari 2013 ben ik toegetrden tot de maatschap, een droom die uitkwam!

Mijn hart blijft nog steeds een sprongetje maken, als ik getuige ben van de geboorte van een kind. Nieuw leven, dat blijft voor mij het allermooiste wat er is. Dat ik daar in mijn werk, als verloskundige, zo betrokken bij kan en mag zijn, zie ik als een groot voorrecht.

‘Ik ben getrouwd met Lars en samen zijn we trotste ouders van drie kindjes; Roos (2009), Madelief (2011) en Floris (2014). Ik ben drie keer thuis bevallen en begeleid door mijn eigen collega’s, een geweldige ervaring!’

Mandy Thissen-Huskes

Ik ben geboren op 20 april 1988 in Brunssum en opgegroeid in Schinveld.

In 2012 ben ik afgestudeerd als verloskundige en heb ik in verschillende praktijken in Brabant en Limburg gewerkt. Sinds 2016 ben ik de vaste waarneemster van deze verloskundigenpraktijk.

Ik ben getrouwd met Ad en samen zijn wij de ouders van Aaron (2014) en Lauren (2018). Lauren is thuis geboren onder begeleiding van mijn lieve collega Esther.

Ik ben heel erg blij dat ik deel mag uitmaken van dit kundige en enthousiaste team en kijk ernaar uit om jullie te mogen begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed.

ECHOSCOPISTE

Hilde Beckers

Ik ben Hilde Beckers, geboren op 13 September 1965 te Tongeren en getrouwd met Wim. Wij hebben samen 4 kinderen: Jeroen, Jolien, Ivan en William. Ik ben opgegroeid in Belgisch limburg. Mijn diploma verloskunde heb ik behaald in 1987. Eerst een tijdje klinisch gewerkt en zelfs een korte tijd als docent. In 1990 heb ik me als zelfstandig verloskundige gevestigd te Brunssum. Eerst in een duopraktijk, later in deze leuke groepspraktijk. Intussen ben ik dus al meer dan 25 jaar verloskundige. In 1998 heb ik ook mijn diploma lactatiekundige IBCLC behaald.

In 2010 ben ik aan de echoscopie-opleidingen begonnen. Inmiddels ben ik gecertificeerd SEO-en NT echoscopiste.
Sinds 2016 alleen nog werkzaam als echoscopiste.