DE PRAKTIJK

TEAM

VERLOSKUNDIGEN

Karin Hordijk

Ik ben geboren op 28 oktober 1979 en trotse moeder van 2 zoons: Bram (2008) en Cas (2010). Hoewel ik geen dialect spreek ben ik een geboren en getogen Limburgse! Geboren in de oude vroedvrouwenschool in Heerlen, opgegroeid in het heuvelland en mijn studie aan de vroedvrouwenschool in Kerkrade gevolgd. Na mijn afstuderen in 2002 heb ik eerst in een tweemanspraktijk gewerkt , maar sinds 2004 werk ik met veel plezier als een van de verloskundigen van Verloskundigen Praktijk Parkstad.

“Of het nu op het spreekuur, in je kraamtijd of tijdens jullie bevalling is, ik voel me nog steeds bevoorrecht dat ik onderdeel mag uitmaken van een periode die zo bijzonder is in jullie leven.”

Julie Fincken

Ik ben geboren op 21 september 1989, gelukkig getrouwd met Luc en samen zijn wij trotse ouders van onze dochter Nele (2016) en in verwachting van een tweede dochter (2018). Het is heel bijzonder om zelf moeder te worden na jaren anderen te begeleiden in deze mooie periode van je leven.

Sinds 2010 ben ik verloskundige en sinds 2011 ook werkzaam in deze praktijk. Daarnaast heb ik de eerste jaren ook in andere verloskundigen praktijken waargenomen. In januari 2013 ben ik toegetreden tot de maatschap, een droom werd werkelijkheid!

Naast Hilde Beckers maak ik ook echo’s in de praktijk. Met veel plezier en overgave oefen ik het mooiste vak van de wereld uit. Het is steeds opnieuw zo bijzonder dat wij betrokken mogen zijn bij deze intens mooie periode.

Esther Wullenweber

Ik ben geboren op 9 mei 1984 in Brunssum en opgegroeid in Schinveld. Al jong wist ik wat ik wilde worden: verloskundige!  In 2006 ben ik afgestudeerd aan de Academie Verloskunde Maastricht en meteen als vaste waarneemster in deze praktijk aan het werk gegaan. In januari 2013 ben ik toegetrden tot de maatschap, een droom die uitkwam!

Mijn hart blijft nog steeds een sprongetje maken, als ik getuige ben van de geboorte van een kind. Nieuw leven, dat blijft voor mij het allermooiste wat er is. Dat ik daar in mijn werk, als verloskundige, zo betrokken bij kan en mag zijn, zie ik al een groot voorrecht.

‘Ik ben getrouwd met Lars en samen zijn we trotste ouders van drie kindjes; Roos (2009), Madelief (2011) en Floris (2014). Ik ben drie keer thuis bevallen en begeleid door mijn eigen collega’s, een geweldige ervaring!’

‘Ons zoontje Floris is momenteel ziek en ondergaat een behandeling met chemotherapie. Omdat de zorg voor mijn zoontje moeilijk te combineren is met mijn werk als verloskundige zien jullie mij voorlopig niet tijdens spreekuren en diensten. Een waarneemster zal mijn werkzaamheden overnemen. Achter de schermen blijf ik natuurlijk wel betrokken bij de praktijk en ik hoop over een tijdje mijn werk weer te kunnen oppakken.’ 

In 2017 heeft Esther haar werkzaamheden in de praktijk weer langzaam opgebouwd.

ECHOSCOPISTE

Hilde Beckers

Ik ben Hilde Beckers, geboren te Tongeren op 13-09-65, getrouwd met Wim. Wij hebben samen 4 kinderen: Jeroen, Jolien, Ivan en William. Ik ben opgegroeid in Belgisch limburg. Heb mijn diploma verloskunde behaald in 1987. Eerst een tijdje klinisch gewerkt en zelfs een korte tijd als docent. In 1990 heb ik me als zelfstandig verloskundige gevestigd te Brunssum. Eerst in een duopraktijk, later in deze leuke groepspraktijk. Intussen ben ik dus al meer dan 25 jaar verloskundige. In 1998 heb ik ook mijn diploma lactatiekundige IBCLC behaald.

In 2010 ben ik aan de echoscopie-opleidingen begonnen. Inmiddels ben ik gecertificeerd SEO-en NT echoscopiste.
Sinds 2016 alleen nog werkzaam als echoscopiste.

WAARNEMING

Mandy Thissen

Mijn naam is Mandy Thissen-Huskes en ik ben sinds 2016 waarnemend verloskundige van Verloskundigen Praktijk Parkstad. Ik ben geboren in 1987 en woon met mijn man, zoon Aaron (2014) en dochter Lauren (2018) in Schinveld.

In 2012 ben ik afgestudeerd als verloskundige en heb ik in verschillende praktijken in Brabant en Limburg gewerkt.

Ik ben nu heel erg blij dat ik deel mag uitmaken van dit kundige en enthousiaste team en kijk ernaar uit om jullie te mogen begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed.

LAATSTE NIEUWTJES

Zwangerschapsverlof

november 14th, 2018|0 Comments

Julie verwacht haar tweede dochter en is met zwangerschapsverlof. Ze wordt vervangen door Mandy en Michele, beiden als waarneemsters bekend in de praktijk. Het team blijft met 4 verloskundigen sterk! In februari 2019 zal Julie [...]

Kinkhoestvaccinatie

februari 28th, 2018|0 Comments

Het RIVM informeert zwangeren over de mogelijkheid een kinkhoestvaccinatie te nemen in het laatste trimester. Voor meer informatie: RIVM kinkhoestvaccinatie voor zwangeren  

Mooie momenten zijn om vast te leggen

juli 7th, 2016|0 Comments

We hebben nieuwe kraambed cadeautjes voor onze lieve cliënten. Moment kaartjes om een foto te maken met je kleine wondertje! 🙂 Leuk om te delen!