aanmelden zwangerschap
e-consult

ECHO

PRETECHO

Extra echo’s in de zwangerschap

Veel zwangeren en hun partner vinden de periode tussen de termijnecho en de 20 weken echo (SEO) of tussen de 20 en 35 weken echo erg lang duren. Ze wensen toch een groei-echo; ook als er geen medische indicatie is volgens de verloskundige. Ze zijn benieuwd of het hartje nog klopt, willen weten wat het geslacht is, maken zich ongerust of zijn nieuwsgierig naar de ontwikkeling of de groei van hun kindje. Begrijpelijk! Het is dan ook mogelijk om een extra echo in te plannen. Kosten hiervoor zijn €40. Er wordt dan een 2D echo gemaakt. Structuren en organen worden bekeken, de groei wordt beoordeeld en er worden foto’s gemaakt (geen bewegende beelden). Je mag zelf een USB stick meenemen.

Geslachtsbepalingsecho

Wil je graag het geslacht van het kindje weten? Dan kan dat vanaf 16 weken zwangerschap.

Deze echo duurt 20 minuten en kost 40 Euro.

Je mag een usb stick meenemen om de bestanden op te slaan.

Indien het helaas niet lukt om het geslacht te bepalen, mag je gratis één keer terug komen.

3-4 D echo

Je kunt in de praktijk ook terecht voor een 3-4 D echo. De mooiste termijn om uw kindje te bekijken in 3 D beelden is tussen de 25-32 weken.
Bij deze echo is het belangrijk dat het kindje mooi vrij ligt, liefst zonder handen en/of voeten voor het gezichtje. De locatie van de placenta en de hoeveelheid vruchtwater, maar ook de buikwand van de moeder, zijn bepalend voor mooie beelden.

Deze echo duurt 45 minuten en kost 80 Euro

Je mag een usb stick meenemen om de bestanden op te slaan.

Indien het helaas niet lukt om foto’s te maken, mag je gratis één keer terug komen. De gratis echo is dan een korte echo van 20 min.

Heb je een vraag, wil je je zwangerschap aanmelden of heb je interesse in een e-consult?

Neem gerust contact met ons op: 045-5251291
of klik op een button:

AANMELDEN ZWANGERSCHAP
E-CONSULT