ECHO

PRETECHO EN 3D/4D

Extra echo’s in de zwangerschap

Veel zwangeren en hun partner vinden de periode tussen de termijnecho en de 20 weken echo (SEO) of tussen de 20 en 35 weken echo erg lang duren. Ze wensen toch een groei-echo; ook als er geen medische indicatie is volgens de verloskundige. Ze zijn benieuwd of het hartje nog klopt, willen weten wat het geslacht is, maken zich ongerust of zijn nieuwsgierig naar de ontwikkeling of de groei van hun kindje. Begrijpelijk! Het is dan ook mogelijk om een extra echo in te plannen. Kosten hiervoor zijn €40. Er wordt dan een 2D echo gemaakt. Structuren en organen worden bekeken, de groei wordt beoordeeld en er worden foto’s gemaakt (geen bewegende beelden). Je mag zelf een USB stick meenemen of je koopt een USB stick bij de echoscopiste voor €10 / 16G.

Geslachtsbepalingsecho

Geslachtsbepaling van het kindje: dit kan vanaf 16 weken zwangerschap. Je betaalt €40 voor deze 2D echo. Ook tijdens deze echo wordt er gekeken naar de ontwikkeling van het kindje.

Geef je zwangerschap een extra dimensie: 3D/4D echo

Ook voor deze echo’s kun je in onze praktijk terecht. Op ieder moment in de zwangerschap is het mogelijk om een 3D echo te maken. De mooiste beelden zijn er vanaf ongeveer 25 weken. Ook bij deze echo is de beeldkwaliteit afhankelijk van de ligging van het kindje, de hoeveelheid vruchtwater en de buikwand van de moeder. Kosten voor deze echo zijn €70. Je mag zelf een USB stick meenemen of je koopt een USB stick bij de echoscopiste voor €10 / 16G.

LAATSTE NIEUWTJES

Zwangerschapsverlof

november 14th, 2018|0 Comments

Julie verwacht haar tweede dochter en is met zwangerschapsverlof. Ze wordt vervangen door Mandy en Michele, beiden als waarneemsters bekend in de praktijk. Het team blijft met 4 verloskundigen sterk! In februari 2019 zal Julie [...]

Kinkhoestvaccinatie

februari 28th, 2018|0 Comments

Het RIVM informeert zwangeren over de mogelijkheid een kinkhoestvaccinatie te nemen in het laatste trimester. Voor meer informatie: RIVM kinkhoestvaccinatie voor zwangeren  

Mooie momenten zijn om vast te leggen

juli 7th, 2016|0 Comments

We hebben nieuwe kraambed cadeautjes voor onze lieve cliënten. Moment kaartjes om een foto te maken met je kleine wondertje! 🙂 Leuk om te delen!